Her er noen av forestillingene
på mitt repertoar.

Jeg har et bredt repertoar, og blir gjerne med på prosjekter dersom du har en god idé.

Ulike forestillinger
Kort fortalt 1-3

Klassiske litterære verker, både internasjonale, norske og feministiske. Klikk lenkene for nærmere informasjon:

Vidgjetne toner

En fårestilling sammen med musiker Ådne Svalastog på kirkeorgel. Med utgangspunkt i Dan Lindholms legende om «Gjetergutten og fløyta» forteller og improviserer musiker og forteller sammen med publikum. For barn fra 4-12 år. Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd.

Solfager og Ormekongen

To brødre forelsker seg i samme jente, og  bruker ulike midler for å få henne. Middelalderballaden om Solfager og Ormekongen er utgangspunktet for denne forestillingen som fortelles, synges og spilles sammen med sanger Anne Gravir Klykken og multiinstrumentalist Magnus Wiik. En rekonstruksjon av ei gammel kirkedør fra Vest-Telemark er scenografi i  forestillingen. Vi har laget to varianter, en for barn fra 4 år og oppover, og en for alle fra 12 år og oppover. Regi: Katinka Brodin.

Eventyr
Et blomstrende tre

Ei fattig jente kan gjøre seg om til et blomstrende tre, med blomster uimotståelig for alle, også for prinsen i landet. Fra India. For alle fra 6 år og oppover.

Et rødt sjal

En prins forelsker seg i datteren til en gjeter. Hun vil ikke ha ham fordi han ikke kan et håndverk. Fra Georgia. For alle fra 6 år og oppover.

Lurvehette

En konge og dronning trenger hjelp for å få barn. Lurvehette er datteren som ikke passer inn, og som er god å ha når trollkjerringer truer. Fra Asbjørnsen og Moe. For alle fra 3 år og oppover.

Fortellerstund
Jeg setter sammen eventyr og regler og tilpasser til publikums alder og antall.
Bråkmakere

En fortellerstund med bråkmakere i hovedrollen. Bråkmakerne skaper kaos, utfordrer, underholder og ordner opp på utradisjonelt vis. Bråkmakerne utvider våre perspektiver, vi irriteres og imponeres. Det finnes eventyr med bråkmakere fra mange land. Hvilke historier som fortelles, tilpasses i møtet med publikum. Men en ting er sikkert: Det blir bråk!

Dyr & Udyr

Det finnes en edderkopp som alltid er sulten, dessuten er han ikke bare edderkopp; han er halvt menneske også! Det finnes dyr med superkrefter, dyr som er søte og mindre søte, det finnes dyr du bør passe deg for, og det finnes udyr…

Jeg tilbyr også...
  • Fortellingens innfallsvinkel til tema på en konferanse
  • Kurs i muntlig fortelling
  • Fortelling som appell, for ideelle organisasjoner

Ta kontakt med din ide, så finner vi sammen frem til et opplegg som passer!

FOTO: Signe Luksengard